Death By Chocolate Poke Cake

Postado por , no dia 10 de fevereiro de 2018 em Sem categoria
17

Modo de Preparo

INGREDIENTS

FOR THE CAKE
  • Butter, for greasing
  • Flour, for pan
  • 1 box chocolate cake mix, plus ingredients called for on box
  • 1 14-oz. can sweetened condensed milk
  • 1 c. semisweet chocolate chips, melted
  • Chocolate shavings, for garnish
FOR THE FROSTING
  • 1 c. butter, softened
  • 2 1/2 c. powdered sugar
  • 3/4 c. cocoa powder
  • 2 tsp. pure vanilla extract
  • pinch of kosher salt
  • 1/4 c. heavy cream (plus more if necessary)

DIRECTIONS

  1. Preheat oven to 350º and butter and flour a 9″-x-13” pan. Prepare chocolate cake mix according to package directions and bake until a toothpick inserted in the center comes out clean, 26 minutes.
  2. Poke cake all over with the bottom of a wooden spoon. In a small bowl, mix together sweetened condensed milk and melted chocolate. Pour mixture into the holes.
  3. Make frosting: In a large bowl using a hand mixer, beat butter, powdered sugar, cocoa powder, vanilla, and salt. Beat in heavy cream (adding more by the tablespoon until consistency is creamy but can hold peaks).
  4. Spread frosting all over cake with an offset spatula and sprinkle with chocolate shavings.
Imprimir ou Salvar
Esta Receita
Envie pelo
Whatsapp
Comente nesta receita

Busca

Novidades!!

Área de Assinantes

Meu Livro de Receitas
Faça o seu login abaixo para listar suas receitas

Esqueci minha senha
Quero me registrar

Buscar Receitas

Receitas Todos os Dias!
No Receitas Nota 10 você enriquece o seu cardápio. Muitas receitas elaboradas e desenvolvidas afim de facilitar suas buscas. Lembrando que a receita é o segredo do seu sucesso. Inspire-se abuse da dedicação, toque e amor. Combine bem suas receitas elas podem ser a chave do seu negócio!